Ønsk deg en reiseopplevelse

SØK PÅ VÅRE 2  ÅRLIGE DAGSTURER MED DRØMMEBUSSEN!

Vi tilbyr 2 opplagte turer i året i nærområdet med Drømmebussen.
Kan dette passe for noen du vil GLEDE?
Med vår splitter nye 48 seters turbuss tar vi dere  så langt vi kan komme på en dags reise.
Nidaros Tour stiller med  hyggelig bussjåfør og TRAVELNET Reisevarehuset med reiseleder.

TUR 1 – Den gyldne omvei på Inderøy

På Inderøy på Innherred går Den Gyldne Omvei, med flotte gårdsutsalg, butikker, restauranter og aktivitetsbedrifter som gir deg ekte, hjemmelagde opplevelser

Omvei til store opplevelser

På vei mellom Verdal og Steinkjer på Innherred har du valget mellom å kjøre rett fram på E6, eller å kjøre Den Gyldne Omveien på Inderøy. Omveien tar riktignok mer tid, men opplevelsene du får med deg på veien gjør at du neppe vil angre.

Inderøy har et av landets flotteste kulturlandskap, som i samspill med sjøen og det spesielle Inderøylyset har inspirert billedkunstnere og forfattere i mange hundre år.

Den Gyldne Omveien er en spennende reise, full av aktører som tilbyr deg selvlagde produkter av høy kvalitet, innen både kunst, håndverk og lokal mat.

Vi besøker et utvalg av dem og inntar lunsj underveis:

Matopplevelser langs Den Gyldne Omvei

Berg Gård ligger på en høyde i Inderøys kulturlandskap, med blant annet en landhandel slik de var i gamle dager. Gården har også eget slakteri, og i Slakteriloftet spisested kan du få servert maten som lages på gården.

Gangstad Gårdsysteri lager prisbelønt ost og iskrem av gårdens ferske kumelk. På gården er det egen gårdsbutikk, og om sommeren kan du nyte en kopp kaffe og deres lokale iskrem på tunet eller i kårstua.

Rødbrygga er et spisested som ligger i ei nedlagt brygge fra 1868. Her kan du nyte en internasjonal meny akkompagnert av tidevannsstrømmen rett utenfor vinduet.

Gårdsbutikken Gulburet (Facebookside) har et spennende utvalg av gårdsmatprodukter, lokal historie og håndverk. Gårdens kulturminner og bygdekokkenes oppskrifter gir grunnlag for gode opplevelser, alt med inspirasjon fra ny og gammel tid.

Husfrua Gårdshotell ligger like ved minnesmerket til Aasmund Olavsson Vinje, og er ei sjarmerende trønderlån som ble flyttet til gården vår i 2008. På Husfrua kan du spise godt, nyte utsikten, oppleve nærheten til dyra på gården og la ungene leke.

Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser. I nærområdet finnes mange muligheter for aktiviteter, alt fra naturopplevelser til fantastiske matopplevelser.

Øyna er et særegent spisested på taket av Inderøy. Her kan du nyte et lokalt måltid med panoramautsikt over Trondheimsfjorden. Tilbyr aktiviteter for store og små, som fotballgolf, sandlek og natursti – og salg av gårdsmat i tillegg til kokkens fristelser.

Strømnes overnatting & servering er et sted fra en annen tid, med en annen rytme. Det er sjarmerende, litt skjevt og totalt uhipt. Strømnes er vakkert plassert med nydelig utsikt mot Trondheimsfjorden. Fiskemuligheter og flotte turområder i alle himmelretninger.

Avreise: etter nærmere avtale   

Tidspunkt: avtales nærmere.
Maks antall : 45
Turen inkluderer: Drømmebuss, sjåfør, reiseleder og lunsj
Søknadsfrist: 31.mai 2020

Fyll inn skjema nederst på denne siden.

 

TUR 2 – Klatreparken i Meråker Rypetoppen

Her er det noe for alle. For den som ikke henger høyt oppe i trærne, finnes stier og rasteplasser tilrettelagt for deg med rullestol eller barnevogn. Det er gratis å komme inn i parken, du betaler bare hvis du vil klatre eller padle. På varme dager kan man fint bade i parken,  her er det tilrettelagt for opplevelser i nydelig natur. Den kjente attraksjonen Brudesløret ligger fint til i parken, og du kan nå dit både til vanns, til lands og i lufta med.

Rypetoppen Adventurepark egner seg godt for Drømmebussens formål. Vi legger opp til en hyggelig dag med inngang til parken, grilling  og aktiviteter tilpasset gruppen.  Dette er en tur som passer godt for institusjoner, foreninger, skoleklasser og idrettslag. Med sikkerhet i høysetet legger Rypetoppen til rette for god læring og mestring.

Rypetoppen er åpen hver dag fra 5. mai til 14. august.

Tidspunkt: Mellom 31.mai – 14. august
(Vi vil sammen med dere bestemme en dato.)
Maks antall: 45
Turen inkluderer: Drømmebussen, sjåfør, reiseleder, inngang til parken.
Grillmat medbringes av den enkelte.
Søknadsfrist; 31.mai 2020
Fyll ut skjema under:

 

%d bloggers like this: