Bakgrunn

TRAVELNET Reisevarehuset har i flere år snakket om samfunnsengasjement og hva VI ansatte  kan gjøre for andre. Vi har siden oppstarten i 1990 bidratt med beløp til forskjellige lag og humanitære organisasjoner,  men nå ville vi noe enda mer!!

29 fantastiske medarbeidere, et stort engasjement, enda større pågangsmot og ikke minst boblende av humør: Vi ønsket å bidra og engasjere oss for at andre skal få en opplevelse!

Sammen med Marianne Danielsen fra Engasjert Byrå AS dro alle ansatte til Ørland Kysthotell, nye ideer skulle utvikles!  For en helg det ble, snakk om «brainstorming». Her jobbet vi sammen i flere grupper. Ingen forslag var for store, små, dumme eller høytflyvende – alle forslag ble behørig notert ned. En fantastisk morsom prosess; -mye latter og stort engasjement! Dette VILLE vi, dette måtte vi GJENNOMFØRE –  dette skulle bli VÅR greie.

Det kom tidlig frem i prosessen at nærhet var viktig. Vi ønsket eierskap og personlig deltagelse til prosjektet vårt og ikke minst kunne se resultat. Til slutt landet vi på at vårt engasjement skulle skje i og rundt TRONDHEIM –  byen i vårt hjerte. Her var det mange vi kunne hjelpe og GLEDE; barnehager, sykehus, sykehjem, institusjoner, idretten, ja det er mange som trenger en oppmuntring i hverdagen.

Med vår reisekompetanse ønsket vi å spre glede og opplevelser for nærmiljøet!

Vi trengte da en buss! En kvalitetsbuss med gode og trygge sjåfører, som skaper trygghet og har den kvaliteten som vi mener kjennetegner oss.

Valget ble da enkelt for oss, Nidaros Tour AS. Byens beste busser, med trivelige og erfarne sjåfører. Nidaros Tour AS omfavnet ideen og ønsket veldig et samarbeid. De ble så engasjert og inspirert, at de sågar gikk til anskaffelse av en helt ny Volvo buss. Denne skulle dekoreres blått fra fabrikk med tanke på vårt formål !

Og slik ble resultatet – en heldekorert buss med drømmende skyer og hjertet i sentrum for å spre glede gjennom reiseopplevelser!

drommebussen-volvo-2-bak-copyright

 

%d bloggers like this: