Med Trofast åpen barnehage til Meråker Adventurepark!

Blandt mange søkere på vår nettside Drømmebussen.no fikk vi bla denne søknaden fra Stiftelsen Kirkens Bymisjon. Vi var ikke i tvil om at dette var et flott formål for vår tur til Meråker Adventurepark.

 

-“Trofast Åpen barnehage er et møtested for småbarnsfamilier på ettermiddagstid. Til oss kommer barn i alderen 0-8 år i følge med sine foreldre/foresatte. Vi treffer mange småbarnsfamilier som ikke har mulighet til å reise noe sted på sommeren, og som heller ikke har økonomi til å ta barna med på dagsturer og opplevelser som kan skape gode sommerminner. De fleste av de familiene vi møter oppholder seg i Trondheim gjennom hele skoleferien, og det kan bli lange og kjedelige dager for både barn og foreldre. Det å ha noen opplevelser å fortelle om på skole og barnehage når ferien er over, oppleves som viktig for barna. Foreldrene har gjerne dårlig samvittighet fordi de ikke har mulighet til å gi barna sine det de ser at andre familier har økonomi til. Vår erfaring er at turer er gode arenaer for å skape felleskap og vennskap, og bygger gode relasjoner både innad i familien, og mellom familier. En dagstur til Rypetoppen vil være en flott erfaring og en god opplevelse for både foreldre og barn.”

SAMSUNG CSC
Bussjåfør Leif er stolt av Drømmebussen

Torsdag 3. august dro Katrine og Pål fra TRAVELNET Reisevarehuset og Leif fra Nidaros Tour til Meråker med barn og voksne fra Trofast Åpen Barnehage . Vi var totalt  44 blide barn og voksne som dro på tur til Rypetoppen Adventurepark i Meråker.

SAMSUNG CSC
Tusen takk til Thon Hotel Nidaros for nydelig frokost!

 

Vi startet dagen med en herlig frokost på Thon Hotel Nidaros og satte oss i bussen til Meråker. Vel framme ble vi møtt av Eirik fra Rypetoppen Adventurepark  som tok godt vare på oss og  delte ut klatreseler til alle som ville klatre. Etter opplæring og klatring i trærne ble det servert grillede pølser og fiskekaker til lunsj.

Etter lunsj var det tid til litt mer klatring før vi satte oss i bussen og dro hjem til Trondheim igjen Vi er utrolige heldige som fikk denne flotte dagen sammen med Åpen trofast barnehage i det flotte været. Tusen takk til Thona Hotel Nidaros for nydelig frokost og Eirik Lerberg på Meråker Adventurepark for veldig god service.

 

Invitasjon med «Drømmebussen»

til Trofast Åpen barnehage, Stiftelsen Kirkens Bymisjon Trondheim
TRAVELNET Reisevarehuset og Nidaros Tours har i samarbeid med
Rypetoppen Adeventurepark gleden av å invitere dere med på tur! 

Program for dagen:
09:00 – Vi møtes til frokost på Thon Hotel Gildevangen i Søndre gate
10:00 – Drømmebussen kjører oss til Rypetoppen Adventurepark i Meråker
Ca 11:00 – 15:00 – vi leker og utfordrer oss.
U
nderveis griller vi til lunsj
15:00 – Drømmebussen kjører oss hjem til Trondheim igjen

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med oss på tur

Hilsen Katrine og Pål

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: